Achtergael Stefaan Fotografie


Marcus Laurinstraat 8 8310 Sint-Kruis
050 288 810 Klik om te bellen

Over Achtergael Stefaan Fotografie

Fotografie betekent letterlijk schrijven met licht. De kunst om dat licht te lezen, om dat licht te zien en te gebruiken is een van debelangrijkste creatieve vaardigheden van de beroepsfotograaf.Deze vaardigheid onderscheidt een goede foto van een mindergoede foto. Een goede foto laat je niet meer los en grijpt je bij hetnekvel: één beeld zegt immers meer dan 1000 woorden.Professionele fotografie getuigt van echt vakmanschap en is nietzomaar even een “klik op de knop”.

In tijden waar iedereen zich professioneel fotograaf waant, is het noodzakelijk om zich teonderscheiden. Unieke momenten verdienen nu eenmaal unieke beelden. Of het nu gaat om eenbedrijfsreportage, een portret, huwelijk of evenement, wij belichten de zaak net iets anders. Metals resultaat een buitengewone foto in de sfeer die jij voor ogen had. Jouw verhaal vervat in eenbeeld om nooit meer te vergeten.

U bent op zoek naar een fotograaf die uw taal spreekt? Een fotograaf die uw uniek moment begrijpt? Of een fotograaf die de zaak net iets anders belicht? Neem dan vandaag nog contact met mij op en samen maken wij uw foto…

Foto's

Achtergael Stefaan Fotografie in het kort

Soort fotograaf

Fotograaf

Soorten fotografie

Architectuurreportages
Bedrijfsreportages
Glamourfotografie
Industriële fotografie
Interieurreportages
Kinderportretten
Modefotografie
Portretten
Productfotografie
Reclamefotografie

Locatie

In de studio
Op locatie

Overige diensten

Afdrukken digitale bestanden
Digitale media
Fotobewerking
Vormgeving

Certificeringen

European Photographer

Onze locatie

Achtergael Stefaan Fotografie


Marcus Laurinstraat 8 8310 Sint-Kruis
050 288 810 Klik om te bellen