Beautiful Moments Photography


Rundvoortstraat 1 2520 Oelegem
+32485004110 Klik om te bellen

Over Beautiful Moments Photography

Waarom is Beautiful Moments Photography de beste keuze voor jou?

Een foto maken is zoveel méér dan een druk op de knop. Als fotograaf leg je een belangrijk moment vast, een herinnering dat nooit verloren gaat. Het staat voor: een koestermoment, pure emoties, schattige lachjes, en fijne families. De tijd nemen voor mijn klanten, luisteren naar hun verhaal en het mooie in ieder mens zien en vastleggen, dat is waar Beautiful Moments Photography voor staat. Als klein meisje vroeger zat ik geregeld te kijken in de dozen vol met foto's en de fotoalbums die mijn moeder en vader bijhielden. De uren gingen voorbij en ik herinner me nog het warme, nostalgische gevoel dat ik kreeg bij het bekijken van deze foto's en het ophalen van herinneringen uit mijn kindertijd. Dat gevoel is nooit weggegaan en zo is mijn voorliefde voor fotografie ontstaan en wil ik dit met andere mensen delen. Ik ga nog steeds voor een authentieke print, het is meer dan een vel papier en behoudt zijn kwaliteit en waarde ten opzichte van foto's enkel digitaal bijhouden.

Meer over Beautiful Moments Photography:

Mijn doel is een fotografe te zijn die er is voor haar klanten, die hen begrijpt, empatisch meedenkt. Ik ben niet enkel bezig zijn met de technische kant van fotografie, maar ik wil me vooral toespitsen op de emotionele kant. Het mooie van ieder mens vastleggen en de mensen in deze 'consumptiemaatschappij' terug brengen naar back to basics. Namelijk: Warmte, liefde, stilstaan bij mooie momenten.

Wat kan Beautiful Moments Photography je bieden?

Ik ga nog steeds voor een authentieke print, het is meer dan een vel papier en behoudt zijn kwaliteit en waarde ten opzichte van foto's enkel digitaal bijhouden. Ik wil vooral me gaan toespitsen op prints op Fine Art papier/Fine Art Albums.

Wie gingen je voor?

Mijn klanten zijn voornamelijk toekomstige ouders of ouders met reeds kinderen of toekomstige man/vrouw. We werken bij de gezin fotoshoots met opdrachten/spelletjes zodat er de nodige fun is in de fotoshoot zelf, een unieke ervaring, geen stijve klassieke poses. Ik heb interesse in mijn klanten, ik wil hen en hun kinderen leren kennen, hun verhaal en dat vertalen in foto's, dat hun ware ik toont.

Beautiful Moments Photography in het kort

Soort fotograaf

Fotograaf

Soorten fotografie

Bedrijfsreportages
Groepsportretten
Huisdierenfotografie
Kinderportretten
Newborn/baby
Portretten
Trouwreportages

Locatie

Op locatie

Overige diensten

Afdrukken digitale bestanden
Fotobewerking
Inlijstservice

Onze locatie

Logo Beautiful Moments Photography

Beautiful Moments Photography

Beautiful Moments Photography


Rundvoortstraat 1 2520 Oelegem
+32485004110 Klik om te bellen