berten fotografie


Leuvensestraat 87 3200 Aarschot
+3216572242 Klik om te bellen

Over berten fotografie

Waarom is berten fotografie de beste keuze voor jou?

Authenticiteit en expertise: door jaren ervaring kan Berten als geen ander jouw authenticiteit weergeven. Bedrijven kiezen voor profielfoto's, teamfoto's en zakelijke portretten.  Gezinnen voor de ongedwongen sfeer en eindeloze mogelijkheden. Wij brengen de mens in beeld. Al 20 jaar de referentie in de regio. Bij ons klikt het! 

Meer over berten fotografie:

Het is onze missie om jou blij te maken met beelden. We werken als team: Berten fotograaf, Ann zorgt voor presentatie, klantencontacten en foto-afwerking.

Wat kan berten fotografie je bieden?

Er bestaat soms wat schroom om voor de camera te verschijnen. Het is een beetje zoals naar de tandarts gaan: je stelt het liever uit. Maar eens de studio betreden, flitslicht aan en licht gemeten, valt meer dan schroom weg voor de lens van fotograaf Berten. Na de opname maken we een nieuwe afspraak om samen met Ann jullie foto's te selecteren en jouw favoriete presentatievorm te kiezen. Vaak horen we dan "Dit hadden we eerder moeten doen", "Het was echt leuk", "We komen volgend jaar terug!". Door de ervaring in het coachen van mensen creëren we ook professionale portretten van hoogste kwaliteit.

Wie gingen je voor?

Zwangerschap, pas geboren baby's, communicantjes, gezinnen. Koppeltjes, grootouders met kinderen en kleinkinderen. Wij zorgen voor mooie beelden vandaag en prachtige herinneringen voor later. Want speciale momenten zijn een mooie foto waard! 

berten fotografie in het kort

Soort fotograaf

Fotograaf

Soorten fotografie

Bedrijfsreportages
Communieshoot
Glamourfotografie
Groepsportretten
Huisdierenfotografie
Industriële fotografie
Interieurreportages
Kinderportretten
Modefotografie
Pasfoto’s
Portretten
Productfotografie
Reclamefotografie

Locatie

In de studio
Op locatie

Overige diensten

Fotobewerking
Inlijstservice

Onze locatie

berten fotografie


Leuvensestraat 87 3200 Aarschot
+3216572242 Klik om te bellen