Betty & Bertie photobooths


Reginald Warnefordstraat 00 9040 Sint-Amandsberg
0476267279 Klik om te bellen

Over Betty & Bertie photobooths

Waarom is Betty & Bertie photobooths de beste keuze voor u?

Welkom bij Betty en Bertie photobooths! Twee unieke photobooths voor al jullie binnen- en buitenevenementen. Is het nu voor een huwelijk, bedrijfsevenement, verjaardagsfeest of festival, Betty en Bertie zullen zonder twijfel jullie feest opvrolijken.

Betty en Bertie zijn geen doorsnee photobooths. Beiden zijn ze uniek in hun soort. Betty is een zeldzame Commer Bluebird Wanderer campervan uit 1967. Bertie is een handgemaakte, vintage indoor booth.

http://bettyandbertie.be/

Meer over Betty & Bertie photobooths:

Waarom kiezen voor een saaie, onpersoonlijke photobooth als je kan kiezen voor Bertie of Bertie? Deze unieke en stijlvolle vintage booths maken niet alleen gebruik van de laatste nieuwe technologieën, maar zullen ook voor veel ambiance zorgen op jouw feest.

Wat kan Betty & Bertie photobooths u bieden?

Door het gebruik van onze photobooths op jullie evenement zal er veel meer interactie tussen de gasten zijn, komen de meest verlegen personen al wat gemakkelijker uit hun schulp en vergeet je al gauw dat je voor een foto aan het poseren bent. Dit zorgt voor onvergetelijke, spontane en grappige foto's. Het feest wordt vanuit een heel ander perspectief vastgelegd. Zo krijg je impulsieve en ongeremde plaatjes die door een fotograaf moeilijker te bekomen zijn.

Wie gingen u voor?

Betty & Bertie kunnen opgesteld worden voor allerlei evenementen. Is het nu voor een huwelijk, communie, bedrijfsevenement, festival, ... Het is niet gewoon een foto, het is amusement op je feest. Je gasten zullen ongetwijfeld met een glimlach buitenkomen. Iedere bezoeker vertrekt ook nog eens met zijn eigen fotostrookje en je mag zo veel foto's nemen als je wil.

Betty & Bertie photobooths in het kort

Soort fotograaf

Fotograaf

Soorten fotografie

Bedrijfsreportages
Communieshoot
Glamourfotografie
Groepsportretten
Kinderportretten
Trouwreportages

Locatie

Op locatie

Overige diensten

Afdrukken digitale bestanden
Digitale media
Fotobewerking
Fotospeciaalzaak
Photobooth
Verhuur van apparatuur

Onze locatie

Betty & Bertie photobooths


Reginald Warnefordstraat 00 9040 Sint-Amandsberg
0476267279 Klik om te bellen