Birgitt Surma Photography


Donklaan 179 9290 Berlare

Over Birgitt Surma Photography

Creatieve portret- en huwelijksfotograaf uit Berlare. Authentieke, liefdevolle en pure fotografie voor koppels, families en ondernemers. 

Meer over Birgitt Surma Photography:

Ik leg graag de kleine en intieme momenten vast die snel en onopgemerkt voorbij gaan. Ik vertel verhalen die warm en liefdevol zijn, avontuurlijk en toch comfortabel. Een beeld is zoveel meer dan een perfecte compositie, een prachtige belichting of een unieke locatie. Voor mij draait het om het vastleggen van de kleine details die elk persoonlijk verhaal zo uniek maken. Mijn stijl kan je omschrijven als dromerig, nostalgisch en ongedwongen. Geen geforceerde en geposeerde poses, maar spontane beelden waar het geluk en de liefde vanaf spatten. De realiteit, maar dan met een zachte gloed erover.

Wat kan Birgitt Surma Photography je bieden?

Huwelijksfotografie: Zeggen jullie binnenkort het ja-woord? Ik leg heel graag de kleine en grote momenten van jullie dag vast op een spontane manier. Een tijdloze en ongedwongen reportage die jullie verhaal vertelt en toont wie jullie echt zijn.

Koppelfotografie: Een jubileum, zwangerschap, verloving of gewoon dringend nood aan recente foto’s met jouw partner? Met veel plezier leg ik jullie liefde vast op beeld!

Familiefotografie: Met veel plezier leg ik jullie pasgeboren baby'tje, gezin of familie vast. Liever een borstvoedingsshoot? Dat kan zeker!

Portretfotografie: Altijd al spontane foto’s van jezelf gewild? Dan zit je hier goed! Geen geforceerde poses, maar beelden waarin je jezelf herkent.

Welke sessie jij ook verkiest, ik houd telkens rekening met al jullie wensen zodat jullie op de dag zelf enkel kunnen genieten. Ik vind het enorm belangrijk om beelden te maken in een ontspannen sfeer, tijdens een gezellige wandeling of met wat muziek op de achtergrond. Mijn grootste doel is dat jullie zich zoveel mogelijk op jullie gemak voelen voor de camera. Voor geposeerde foto's ben je hier helaas niet aan het juiste adres, maar spontane en naturelle beelden waar het plezier en de liefde vanaf spatten? I'm your girl!

Wie zijn mijn ideale klanten?

Jullie houden van de natuur, lange wandelingen op het strand of in het bos, een prachtige zonsondergang en gaan graag op ontdekking. Jullie wijken al graag eens af van het traditionele en een beetje modder op de kleren schrikt jullie zeker niet af. Jullie zijn op zoek naar foto’s die tonen hoe jullie écht zijn en vinden fotografie bijna even belangrijk als ikzelf. Jullie verkiezen spontane, naturelle momenten boven geforceerde poses en gaan graag samen met mij op avontuur.

Meer info op www.birgittsurma.com

Foto's

Huwelijksfotografie

Birgitt Surma Photography in het kort

Soort fotograaf

Fotograaf

Soorten fotografie

Babyfotografie
Bedrijfsreportages
Communieshoot
Gezinsfotografie
Groepsportretten
Kinderportretten
Modefotografie
Portretten
Productfotografie
Trouwreportages
Zwangerschapsfotografie

Locatie

Aan huis
Op locatie

Overige diensten

Afdrukken digitale bestanden
Digitale media
Fotobewerking

Onze locatie

Logo Birgitt Surma Photography

Birgitt Surma Photography

Birgitt Surma Photography


Donklaan 179 9290 Berlare