CamerAmuze


Hof Resselaar 33 9820 Merelbeke
0495 32 81 05 Klik om te bellen

Over CamerAmuze

Waarom is CamerAmuze de beste keuze voor u?

Als gepassioneerd fotograaf is het mijn missie om mijn publiek positieve, pure, eerlijke, sfeervolle fotografie aan te bieden. Hierbij ligt de nadruk op het maken van beelden, niet foto’s. Ik investeer alles in tevredenheid van klanten zodat een uitwisseling van positieve energie langs beide kanten wordt gevoeld. De fotograaf die de mensen meeneemt in een verhaal waarvan beide nog lang kunnen nagenieten.

Meer over CamerAmuze:

Het heeft wat voeten in de aarde gehad maar mijn passie heeft zijn finale vorm aangenomen. Als creatieve duizendpoot heb ik altijd een zwak gehad voor het creëren van beelden. Tekenen, later ook schilderen konden me de buitenwereld doen vergeten. Een rode draad is altijd fotografie geweest. Ik kan niet zonder, het lijkt een verslaving maar ik word er zo blij van. Als ik mooie beelden kan maken, voel ik me herleven. Alle energie die ik erin steek, keert dubbel en dik terug klaar voor de volgende reportage. Ik fotografeer al van kindsbeen af en heb me steeds vervolmaakt door continue bijscholing. Van polaroids over donkere kamerverwerking naar de volledige digitalisering. Dit via officiële cursussen met certificaat als via vrije ateliers, workshops en enorm veel zelfstudie. Het is me een voorrecht om met mensen samen te werken om mijn ziel te leggen in de verwerking van de beelden waarin hun ziel staat weergegeven. Ik ben een perfectionist maar hou van de imperfectie van elke mens. De shoot op zich is super maar ook aan de verwerking achteraf besteed ik enorm veel aandacht. In een tijdperk waar iedereen fotografeert maakt zeker een mooie verwerking een bijkomend groot verschil. Ik gebruik Lightroom en Photoshop door mekaar. Daarnaast kan een extra app, juist die extra meerwaarde creëren en het verschil maken.

Wat kan CamerAmuze u bieden?

* Small Moments is een supertoffe formule die alledaagse momenten vastlegt om nooit te vergeten.

* Van Feesten en Evenementen wordt het verhaal en de sfeer feilloos weergegeven.

* Portret: Studio of Op locatie van je kids, gezin, familie, jezelf, met je huisdier, ... legt gevoelige portretten vast.

* De Amuze optie is een creatieve uitspatting die de verbeelding de vrije loop laat.

* Packshots & productfoto's tot 30cm betekenen een meerwaarde voor jouw webshop of bedrijf.

* Verras een dierbare met een Cadeaubon die je gemakkelijk vrij kan invullen

* workshops en fotografische wandelingen zitten in de pijplijn

Wie gingen u voor?

Ervaringen of recensies kan je terugvinden via de facebooksite van CamerAmuze. U kan bij mij terecht voor een unieke ervaring en een toffe, enthousiaste, integere samenwerking.

CamerAmuze in het kort

Soort fotograaf

Fotograaf

Soorten fotografie

Architectuurreportages
Bedrijfsreportages
Communieshoot
Eventfotografie
Gezinsfotografie
Interieurreportages
Kinderportretten
Portretten
Productfotografie
Trouwreportages

Locatie

In de studio
Op locatie

Overige diensten

Fotobewerking

Onze locatie

CamerAmuze


Hof Resselaar 33 9820 Merelbeke
0495 32 81 05 Klik om te bellen