Cathy Roels Photography


Kamerijkdelle 30 1501 Buizingen

Over Cathy Roels Photography

Waarom is Cathy Roels Photography de beste keuze voor jou?

Perfectie zien in de imperfectie.
Hoi! Ik ben Cathy, echtgenote en mama van 2. Mijn passie? Fotografie natuurlijk :-) Waarom fotografie? Ik hou ervan om mensen gelukkig te maken! Een fotoshoot is niet enkel foto's nemen, het is een beleving op zich. Ik vind het belangrijk dat je het allemaal tof vindt. Op die manier krijg je de meest (h)eerlijke foto's en de mooiste herinneringen.  Willen ze graag op de foto met hun 'superman-outfit', 'prinsessenjurk', favoriete voetbal of zelfs hun huisdier? Neem gerust mee! Een fotoshoot kan op locatie of in mijn studio in Halle (Buizingen, Vlaams Brabant).

Ooooffff... waarom geen ongedwongen, spontane foto's uit het dagelijkse leven, gewoon bij jou thuis! Kortom, eerlijke beelden! Ik stel mezelf zo onzichtbaar mogelijk op om zo de meest spontane foto's te kunnen vastleggen. Badtijd, spaghettismoeltjes, lachjes, traantjes, ... het kan allemaal. Doe maar alsof ik er niet ben! ????.
Vraag ook naar de formule voor kinderdagverblijven, woonzorgcentra en bedrijfsportretten! Ook cadeaubon verkrijgbaar!

Een kinderfotograaf, familie- gezinsfotograaf, evenementenfotograaf, of communie-lentefeestfotograaf nodig? Ik garandeer een persoonlijke aanpak, een professionele service en correcte prijzen.

Vous parlez Français? Pas de soucis! Contactez-moi pour plus de renseignements. Do you speak english? Don't worry! Just get in touch.

Cathy Roels Photography in het kort

Soorten fotografie

Babyfotografie
Communieshoot
Eventfotografie
Gezinsfotografie
Huisdierenfotografie
Kinderportretten
Portretten
Trouwreportages

Locatie

In de studio
Op locatie

Overige diensten

Afdrukken digitale bestanden
Fotobewerking

Onze locatie

Cathy Roels Photography


Kamerijkdelle 30 1501 Buizingen