Cofre fotografie


Van Iseghemlaan 104/0302 8400 Oostende
0497896768 Klik om te bellen

Over Cofre fotografie

Waarom is Cofre fotografie de beste keuze voor jou?

Jouw fotos zijn mijn passie.. Ik hou van een persoonlijke aanpak waarbij de klant centraal staat. Oog voor details en wat de klant zijn wensen zijn. Sinds 2017 ben ik zelfstandig professioneel fotograaf en lid van de beroepsvereniging van beroepsfotografen. In Oostende kan ik ook bogen op een grote schare klanten door mijn jarenlange carrière in de vastgoedsector. Ik was al langer actief als fotograaf in mijn vrije tijd en heb mijn grote droom verder uitgewerkt in 2017.

Meer over Cofre fotografie:

Bij mij staat de klant centraal en zorg ik in een ontspannen sfeer voor een leuke fotoshoot waarbij de klant al lachend naar huis gaat na de fotoshoot. Vertrouwen, een persoonlijke service en respect staan hoog aangeschreven bij mij. Naar de toekomst hoop ik nog meer mensen te bereiken die hun grote droom is om eens voor de camera te staan.

Wat kan Cofre fotografie je bieden?

U kan bij mij terecht voor: - gewone fotoshoots met uw gezin, partner of vrienden - kinder- en babyfotografie - dierenfotografie - huwelijken - verjaardagen - communies - prive en bedrijfsvents - bedrijfsshoots - productfotografie - afdrukken op canvas, plexiglas, hout en disorder - stoefboekjes in verschillende formaten - fotokaders in verschillende formaten Ook voor het organiseren en decoreren van events, zowel persoonlijk als bedrijfs, kan u bij ons terecht. Zoekt u dus een fotograaf die luistert naar zijn klanten en zo de beste oplossing zoekt? Dan zit u goed bij Cofre fotografie.

Wie gingen je voor?

Bij cofre fotografie kan je zowel terecht als particuliere als commerciële klant. Persoonlijke service, luisteren naar de klant en toch een extra service bieden staan hoog aangeschreven.

Foto's

black and white
moeder in de kijker
fashion
dreaming woman
bedrijfsfotografie

Cofre fotografie in het kort

Soort fotograaf

Fotograaf

Soorten fotografie

Architectuurreportages
Babyfotografie
Bedrijfsreportages
Communieshoot
Eventfotografie
Gezinsfotografie
Groepsportretten
Huisdierenfotografie
Industriële fotografie
Interieurreportages
Kinderportretten
Landschapsfoto’s
Modefotografie
Persfotografie
Portretten
Productfotografie
Reclamefotografie
Sportfotografie
Trouwreportages
Zwangerschapsfotografie

Locatie

Aan huis
Op locatie

Overige diensten

Afdrukken digitale bestanden
Digitale media
Fotobewerking

Onze locatie

Logo Cofre fotografie

Cofre fotografie

Cofre fotografie


Van Iseghemlaan 104/0302 8400 Oostende
0497896768 Klik om te bellen