De Huisdierfotograaf


Korsele 1 9667 Horebeke
055/309.809 Klik om te bellen

Over De Huisdierfotograaf

Waarom is De Huisdierfotograaf de beste keuze voor jou?

Wie droomt van een bijzonder portret van zijn of haar huisdier, kan op De Huisdierfotograaf rekenen voor een tastbaar koesterportret! Ik maak bijzondere en unieke fine-art portretten als eye-catcher voor jouw interieur. Na het behalen van mijn fotografen-diploma, had ik eerst allerhande onderwerpen voor de lens. Na verloop van tijd ben ik me helemaal gaan specialiseren in dierenfotografie, en nu maak ik dagelijks mensen gelukkig met mijn werk als De Huisdierfotograaf. Droom jij van een mooi portret van en met jouw huisdier? Wacht dan niet langer, en kom langs, zo kan je er de rest van je leven van genieten. Ook wanneer het beestje is heen gegaan, blijft hij of zij zo voor altijd dicht bij je!

Meer over De Huisdierfotograaf:

Als De Huisdierfotograaf wil ik graag mensen gelukkig maken met een portret van hun favoriete huisdier. Ik verloor zelf vorig jaar heel onverwacht mijn golden retriever, dus ik besef heel erg goed hoeveel emotionele waarde die prachtige portretten van haar nu hebben. Hera is er niet meer, maar door haar foto's in huis, is ze er altijd nog een stukje bij. Ik ga altijd met heel veel geduld en respect met de dieren om. Ik fotografeer ze zoals ze zijn, ongedwongen en op hun tempo. Het welzijn van het dier staat daarbij steeds voorop!

Wat kan De Huisdierfotograaf je bieden?

Een portret komt pas echt tot zijn recht als het aan de muur kan hangen of op de kast kan staan. Voor de afwerking van de portretten kies ik resoluut voor luxueuze, hoogwaardige dragers. Je kan kiezen voor een portret (of collectie) aan de muur, voor een verzameling foto's in een mooie box op de kast, of voor een luxueuze handgemaakte lederen box met beelden in passe-partouts. Als professionele fotografe, maak ik gebruik van de grootst mogelijke kleurruimtes, en werk ik samen met top-fotolabo's, die enkel handgemaakte en unieke producten aanbieden. Van opname tot geconcretiseerd tastbaar product, ik zorg dat alles tip top in orde voor je is!

Wie gingen je voor?

Van over heel België komen baasjes met beestjes langs voor een bijzonder portret door De Huisdierfotograaf. Wie op zoek is naar iets unieks, naar een tastbaar portret, die is hier zeker aan het juiste adres! Kwaliteit staat voorop; geen shoot-and-burn, maar een zorgvuldig voorbereid en met heel veel zorg ontwikkeld portret is de topprioriteit. Ik beschik over een engelengeduld; kan jouw hond bv. de commando's niet, of heeft hij die dag watjes in zijn oren, dan nog maak ik heel mooie beelden. Voor een portret van de kleinere dieren, kan een studio-opname, of buiten. De grotere beesten worden buiten geportretteerd.

   

Foto's

De Huisdierfotograaf in het kort

Soorten fotografie

Huisdierenfotografie

Locatie

In de studio
Op locatie

Onze locatie

Logo De Huisdierfotograaf

De Huisdierfotograaf

De Huisdierfotograaf


Korsele 1 9667 Horebeke
055/309.809 Klik om te bellen