Easycopters


Moeskroenstraat 460 8930 Menen
+32476607539 Klik om te bellen

Over Easycopters

Waarom is Easycopters de beste keuze voor jou?

Koen Henderickx is de drijvende motor achter Easycopters. Hij bezit een ijzersterke technische kennis als fotograaf en beeldenmaker. Na een opleiding in digitale fotografie en later ook dronepiloot legde hij zich in 2014 toe op het maken van beelden vanuit de lucht. Hij communiceert via beelden en beheerst de know-how van het maken van verbluffende beelden. Bedrijven en organisaties weten zijn aanpak naar waarde te schatten. Voor de grotere projecten werkt hij nauw samen met andere gepassioneerde vakmensen die gespecialiseerd zijn in storytelling, drones, video editing en camerawerk. Voor elke opdracht beschikken we zo over de juiste man/vrouw voor de job.

Meer over Easycopters:

Easycopters is gespecialiseerd in pakkende beelden met impact. Scherp, creatief, bewegend, stilstaand, virtueel, authentiek. Je noemt het en wij zetten het op beeld.

Wat kan Easycopters je bieden?

Of je nu een fotoreportage, virtuele rondleiding of dronebeelden nodig hebt. Wij ontzorgen je van concept tot publicatie als het gaat om jouw foto-of videoproject. We begrijpen dat foto's of video’s maken niet voor iedereen dagelijkse kost is. Wij helpen je graag om jouw verhaal op de beste manier in beeld te brengen.

Foto's

Easycopters in het kort

Soort fotograaf

Fotograaf

Soorten fotografie

Architectuurreportages
Bedrijfsreportages
Industriële fotografie
Landschapsfoto’s
Luchtfotografie
Natuurfotografie
Persfotografie
Reisreportages
Sportfotografie

Locatie

Op locatie

Overige diensten

Fotobewerking
Videoreportages

Onze locatie

Easycopters


Moeskroenstraat 460 8930 Menen
+32476607539 Klik om te bellen