Eve Photography


Heylandweg 15 2222 Wiekevorst

Over Eve Photography

Hej daar!

Ik ben Eva, 37 lentes jong en sinds 2010 inwoner van Heist-op-den-Berg. In een ver verleden was ik vroedvrouw maar in het alledaagse leven werk ik als arbeidsverpleegkundige. In mijn vrije tijd laat ik mijn creativiteit graag de vrije loop door te fotograferen, als er nog een beetje tijd over is steek ik mijn neus graag in boeken. Bovenal ben ik een fiere mamavan Janne (11) en Rube (6). Met mijn man Tim deel ik al meer dan 21 jaar lief en leed.

Fotografie is altijd een onderdeel geweest in mijn leven. Mijn papa fotografeert hobbygewijs al meer dan 40 jaar, en heeft hij de genen (en de microbe) aan mij doorgegeven. Zelf verzamelde ik doorheen mijn jeugd allerlei 'mooie' foto's in een mapje op mijn computer. Mensen, momenten, emoties vereeuwigen is het liefste wat ik doe. Ik kan intens gelukkig worden van een leuke shoot. In mijn visie kan je nooit genoeg gebeurtenissen in het leven vastleggen, hoe klein die ook zijn. Hoe vaak gebeurt het niet dat foto's worden bovengehaald? En welke emoties roepen die bij je op? Vaak is het een moment waar herinneringen worden opgehaald, geluk wordt gedeeld. Ik geef mijn foto's graag dat tikkeltje extra, een vleugje magie. Ik hou van sfeer en warmte in mijn foto's. Daarom volg ik regelmatig workshops om mijn skills verder te ontplooien. Zo volgde ik in 2022 een tweedaagse opleiding van de Poolse fotografe Iwona Podlasinska, heel boeiend en inspirerend!

Zelf heb ik in het verleden, jammer genoeg, een slechte ervaring gehad met een fotosessie. Het is iets waar ik tot op de dag van vandaag nog steeds spijt van heb... Die momenten komen nooit meer terug. We kunnen het niet overdoen. Het zijn enkel herinneringen die overblijven, en die hebben we nooit kunnen vastleggen zoals ik het in gedachten had. Door die negatieve ervaring besef ik des te meer hoe belangrijk het is om kleine en grote dingen in het leven te vereeuwigen. Ik kijk vol enthousiasme uit om jullie binnenkort voor mijn lens te verwelkomen!

En verder...

In 2023 heb ik nog een aantal opleidingen gepland waaronder een workshop 'Playful Heart kinderfotografie' in Nederland. Deze techniek is ontwikkeld door de Zweedse fotografe Juliana Wiklund, fotograferen gebeurt op een ontspannende, leuke en speelse manier. Wordt vervolgd!

Oh ja, ik word ook heel blij van latte macchiato, vergezeld van een stukje pure chocolade, zwoele zomeravonden en de geur van vers gemaaid gras.

Pictures with a little touch

Foto's

Kinderfotografie

Eve Photography in het kort

Soort fotograaf

Fotograaf

Soorten fotografie

Communieshoot
Gezinsfotografie
Kinderportretten
Zwangerschapsfotografie

Locatie

Aan huis
Op locatie

Overige diensten

Fotobewerking

Certificeringen

Digitale fotografie

Onze locatie

Logo Eve Photography

Eve Photography

Eve Photography


Heylandweg 15 2222 Wiekevorst