Eve Photography


Heylandweg 15 2222 Wiekevorst

Over Eve Photography

Onmogelijk om jullie kinderen op de foto te krijgen zoals ze echt zijn? Niet met de Playful Heart techniek.

Hej, ik ben Eva. Beeldenmaker met een missie. Geen onnatuurlijke, geposeerde foto’s maar wel pure en ongedwongen beelden van jou en je gezin. De fotosessie zelf is een echte ervaring, ik verleg graag de aandacht van mijn camera, naar aandacht voor elkaar.

Ik gebruik hiervoor een specifieke fotografietechniek: Playful Heart. Ik behaalde hier een label voor en ben de eerste fotograaf in België die dit behaald heeft.

De oorsprong van deze techniek ligt in Zweden. Vanaf mijn eerste kennismaking met deze techniek voelde ik een ‘match’. En dat deze ook écht werkt heb ik ondertussen al meermaals mogen ervaren. Ik krijg zoveel fijne reacties van mijn klanten!

Elke fotograaf tracht van een fotoshoot iets leuks te maken. Playful Heart gaat verder dan dat: het is een beleving, een ervaring, een fijne namiddag met jou en je gezin. Of je nu jonge kinderen of tieners hebt, ze hebben echt oprecht plezier.

Ik gebruik geen trucjes of smoesjes. Je hoeft geen ‘cheese’ lach te forceren. En dat maakt deze manier van fotograferen zo bijzonder. De blije gezichten die je ziet zijn écht. Dat ik als fotograaf dit plezier mag vastleggen, daar word ik dan weer heel blij van.

Wanneer zullen we?

Echte momenten. Echte emoties

Foto's

Kinderfotografie

Eve Photography in het kort

Soort fotograaf

Fotograaf

Soorten fotografie

Communieshoot
Gezinsfotografie
Kinderportretten
Trouwreportages

Locatie

Aan huis
Op locatie

Overige diensten

Afdrukken digitale bestanden
Fotobewerking

Certificeringen

The Playful Heart Photographer Accreditation

Digitale fotografie

Onze locatie

Eve Photography


Heylandweg 15 2222 Wiekevorst