F.A.Vision


grote negenbundersstraat 54 3511 Kuringen
0486711635 Klik om te bellen

Over F.A.Vision

Waarom is F.A.Vision de beste keuze voor jou?

F.A.Vision moet worden gezien als één woord. Als een geheel. Als één concept. Zoals mijn slogan zegt ‘fotografie met een visie’. Wat ik anders dan andere doe, is dat ik het verhaal achter de foto niet vertel. Ik wil dat je de foto ziet en je eigen verhaal in gedachten hebt. Dat maakt kunst zo geweldig. We kunnen naar dezelfde foto kijken, maar onze gedachten hebben ons naar 2 totaal verschillende plaatsen gebracht. Daarom houd ik een camera vast en noem ik mezelf fotograaf. Als u een fotograaf in Hasselt of in Vlaanderen zoekt, bent u dus zeker bij het juiste adres!

Wat kan F.A.Vision je bieden?

Als fotograaf heb ik het geluk herinneringen vast te mogen leggen. Dit is een uniek perspectief dat ik nadien graag met u deel. Living in the moment is het beste wat er is. Maar later terug kunnen kijken naar die mooie momenten is nog beter.

Wie gingen je voor?

Het merendeel van de klanten die ik tot nu toe gehad heb, gaven zelf aan niet graag voor de camera te staan. Ook vertelde ze dat ze lang getwijfeld hebben om toe te geven aan een fotoshoot. De ervaringen zijn altijd positief geweest. Daarvoor doe ik het. Dat eye opening gevoel van voldoening.

Foto's

Portret foto klant

F.A.Vision in het kort

Soort fotograaf

Fotograaf

Soorten fotografie

Boudoir
Eventfotografie
Landschapsfoto’s
Portretten
Productfotografie
Reclamefotografie

Locatie

Aan huis
Op locatie

Overige diensten

Fotobewerking

Onze locatie

F.A.Vision


grote negenbundersstraat 54 3511 Kuringen
0486711635 Klik om te bellen