Feebe Forment - Photos & Graphic Design


Feestewegel 7 8700 Tielt

Over Feebe Forment - Photos & Graphic Design

Met een persoonlijke aanpak en met oog op jouw doel, maak ik jouw verhaal visueel. Dit kan zowel op grafisch als fotografisch vlak.

Ik ben Feebe, een gedreven fotografe en grafisch ontwerpster. Al mijn hele leven hou ik er van om creatief bezig te zijn. Schilderen, tekenen en knutselen. Die passie volgde mij van in de kleuterklas tot op het werkveld. Ik koos voor de bacheloropleiding Grafische en Digitale Media aan de Arteveldehogeschool, daarna volgde ook nog een opleiding fotografie bij Syntra West.

Naast mijn creatieve eigenschappen, ben ik ook nog een gigantische dierenvriend. Een wereld zonder paarden en honden kan ik mij niet voorstellen. Het is fantastisch om deze prachtige dieren te combineren met fotografie. Ik ben dan ook trotse eigenaar van mijn lieve, eigenwijze, vosse merrie en mijn twee super leuke honden.

Fotografe

Doorheen mijn opleiding fotografie groeide mijn interesse voor het vastleggen van herinneringen nog meer. Het geeft zo veel voldoening om speciale momenten een langer leven te kunnen geven.
Ook voor bedrijven is fotografie heel belangrijk geworden. Zowel voor online als offline gebruik zijn krachtige beelden essentieel. Met professionele fotografie stijgt de uitstraling en geloofwaardigheid van jouw bedrijf.

Grafisch ontwerpster

Als grafisch vormgever wil ik er altijd voor zorgen dat het volledige plaatje klopt. Jouw logo en huisstijl moeten niet alleen mooi zijn, maar ook goed aanvoelen. Branding is de visuele identiteit van het bedrijf, wat dus ook bij jou moet passen als persoon. We gaan samen op zoek naar wat bij jou en je bedrijf past om een geslaagd resultaat te bekomen.

info@feebeforment.com
www.feebeforment.com

Feebe Forment - Photos & Graphic Design in het kort

Soort fotograaf

Fotograaf

Soorten fotografie

Babyfotografie
Bedrijfsreportages
Communieshoot
Eventfotografie
Gezinsfotografie
Groepsportretten
Huisdierenfotografie
Interieurreportages
Portretten
Productfotografie
Sportfotografie
Trouwreportages
Zwangerschapsfotografie

Locatie

Op locatie

Overige diensten

Fotobewerking
Vormgeving

Onze locatie

Logo Feebe Forment - Photos & Graphic Design

Feebe Forment - Photos & Graphic Design

Feebe Forment - Photos & Graphic Design


Feestewegel 7 8700 Tielt