Fotograaf Ingrid Weyers


Grote Steenweg 121 9340 Oordegem - Lede
093660796 Klik om te bellen

Over Fotograaf Ingrid Weyers

Waarom is Fotograaf Ingrid Weyers de beste keuze voor u?

Bent u op zoek naar een op en top professionele fotoshoot of pasfoto's mét garantie? Zoek dan niet verder!

Met troeven als flexibiliteit, discretie en professionaliteit bewijst fotograaf Ingrid Weyers al meer dan twintig jaar dat ze als vrouw een eigen kijk op fotografie heeft. Haar professionele fotostudio en haar galerijwinkel zullen hier geen twijfel over laten bestaan.

Naast het professionele fotostudiowerk kunt u hier ook zeker terecht voor pasfoto's conform de wettelijke voorschriften voor officiële documenten, nationaal en internationaal.

Ook opdrachten op basis van uw zelfgemaakte foto's worden ter harte genomen. In het bijzonder de restauratie van oude en/of beschadigde foto's is een onmiskenbare specialiteit van deze fotostudio. Tal van voorbeelden kan u bekijken op de website www.oudefotosherstellen.com

Meer over Fotostudio Ingrid Weyers:

Fotostudio Ingrid Weyers is het project van Ingrid Weyers en haar echtgenoot Rik De Brauwer. Samen zorgen ze ervoor dat uw opdracht op een zeer professionele, maar toch persoonlijke manier, wordt waargemaakt. Dit is het juiste adres, voor fotoshoots, voor pasfoto's voor officiële documenten tot fotorestauratie en wanddecoratie op maat. Bezoek zeker eens de website www.ingridweyers.be om u te vergewissen van hun stijl.

Wat kan Fotograaf Ingrid Weyers u bieden?

Ingrid en Rik werken zeer stijlvol, met een bijzondere aandacht voor degene voor hun lens. Zij houden niet van overbodige franjes en hebben geen geforceerd decor. Gaandeweg ontwikkelden zij de gave om iedereen zichzelf te laten zijn voor de lens.

De resultaten liegen er niet om: pasgeboren of al wat oudere baby's, tieners, ouderen, iedereen wordt met oog voor hun persoonlijkheid passend in beeld gebracht door Ingrid. Dit creëert tijdloze beelden die een herinnering vasthouden voor de komende generaties en daardoor blijvend in waarde toenemen. Beelden om te koesteren. Beelden om door te geven.

Elke klant telt, elke opdracht is van groot belang, van pasfoto's tot een uitgebreide fotoshoot voor de hele familie tot een sfeervolle wanddecoratie op maat.

Wie gingen u voor?

De klanten, en dat zijn er na meer dan 20 jaar al ontelbaar veel, evalueren hun ervaring in deze fotostudio steeds als zeer bijzonder.

Vaak zijn de klanten vooraf gespannen en soms een beetje onzeker. Niet alleen over hun eigen prestatie voor de lens, maar ook over de te verwachten resultaten. Dit gevoel verdwijnt heel snel nadat Ingrid zich over hen heeft ontfermt.

Hun persoonlijke aanpak levert unieke beelden van onschatbare waarde op. Laat de beelden op de website u overtuigen, of benader hen gerust voor een afspraak in de fotostudio. 

Foto's

Fotograaf Ingrid Weyers in het kort

Soort fotograaf

Fotograaf

Soorten fotografie

Babyfotografie
Communieshoot
Gezinsfotografie
Glamourfotografie
Groepsportretten
Kinderportretten
Pasfoto’s
Portretten
Productfotografie

Locatie

In de studio

Overige diensten

Afdrukken digitale bestanden
Fotobewerking
Inlijstservice
Verhuur van apparatuur

Onze locatie

Logo Fotograaf Ingrid Weyers

Fotograaf Ingrid Weyers

Fotograaf Ingrid Weyers


Grote Steenweg 121 9340 Oordegem - Lede
093660796 Klik om te bellen