Fotografie Jochem Herremans


Dokter Maurice Timmermanslaan 58 2170 Antwerpen
0479 87 86 96 Klik om te bellen

Unieke stijl: onderscheidende beelden
Ervaring in het vastleggen van de mooiste momenten
Geweldige service voor tevreden klanten

Over Fotografie Jochem Herremans

Welkom bij Fotografie Jochem Herremans, dé huwelijksfotograaf voor jullie grote dag! Mijn naam is Jochem en ik ben gepassioneerd door het vastleggen van de mooiste momenten in het leven van mensen. Ik geloof dat elke foto een verhaal vertelt en het mijn missie om dat verhaal te vertalen naar beelden die jullie voor altijd zullen koesteren.

Ik ben dit werk gaan doen omdat ik een passie heb voor het vastleggen van bijzondere momenten en emoties. Niets is mooier dan het vastleggen van de liefde tussen twee mensen op hun trouwdag. Het is een eer om deel uit te mogen maken van zo'n belangrijke dag in het leven van een stel en ik vind het geweldig om mijn creativiteit te gebruiken om hun verhaal te vertellen.

Fotografie Jochem Herremans is ontstaan uit mijn liefde voor fotografie en mijn wens om mensen te helpen hun herinneringen vast te leggen. Ik heb een achtergrond in de beeldende kunst en heb me gespecialiseerd in huwelijksfotografie. Sinds 2010 heb ik al vele huwelijken mogen vastleggen en heb ik een uitgebreid portfolio opgebouwd.

Klanten kunnen bij mij terecht voor hun huwelijksfotografie, van de voorbereidingen tot de ceremonie en het feest. Ik ben er om de sfeer van de dag vast te leggen en de liefde tussen het bruidspaar en hun gasten te vangen. Ik werk met een ongedwongen en ontspannen stijl, waarbij ik op de achtergrond blijf en de dag natuurlijk laat verlopen. Op die manier kan ik de spontane momenten en emoties vastleggen die zo belangrijk zijn voor het bruidspaar.

Fotografie Jochem Herremans is uniek omdat ik niet alleen gefocust ben op het maken van mooie foto's, maar ook op het vertellen van jullie verhaal. Ik streef ernaar om jullie dag vast te leggen zoals jullie het hebben beleefd, met alle emoties en details die daarbij horen.

Dus als jullie op zoek zijn naar een huwelijksfotograaf die jullie dag vastlegt op een unieke en persoonlijke manier, dan ben je bij Fotografie Jochem Herremans aan het juiste adres! Neem gerust contact met mij op om te bespreken hoe ik jullie dag onvergetelijk kan maken.

Foto's

Huwelijksfotografie

Fotografie Jochem Herremans in het kort

Soort fotograaf

Fotograaf

Soorten fotografie

Bedrijfsreportages
Eventfotografie
Gezinsfotografie
Groepsportretten
Kinderportretten
Landschapsfoto’s
Natuurfotografie
Trouwreportages
Zwangerschapsfotografie

Locatie

Aan huis
Feesten
Op locatie

Overige diensten

Fotobewerking

Onze locatie

Logo Fotografie Jochem Herremans

Fotografie Jochem Herremans

Fotografie Jochem Herremans


Dokter Maurice Timmermanslaan 58 2170 Antwerpen
0479 87 86 96 Klik om te bellen