fOTOPIA


Werkhuizenstraat 6 9050 Gentbrugge
+32 486 12 24 06 Klik om te bellen

Over fOTOPIA

Waarom is fOTOPIA de beste keuze voor jou?

Ik hou er van om mensen en de belangrijke momenten in hun leven vast te leggen. Een eerlijk portret of een mooie reportage is een herinnering voor altijd. Daarbij is het belangrijk dat we een goede klik hebben, dat je je met andere woorden aangesproken voelt tot wie ik ben. Want enkel bij wie je je op je gemak voelt, kan je loslaten en helemaal jezelf zijn.

Meer over fOTOPIA:

Ik ben een muziek- en fotografie liefhebber in hart en nieren. Het is op het kruispunt van deze twee passies dat ik de beslissing nam om mijn fotografie naar een hoger niveau te tillen. Ik mocht voor Red Bull een reeks samenstellen over verdwenen platenwinkels en deze op beeld vastleggen. Een reportage maken over platenwinkels en de mensen erachter portretteren, zat me als gegoten. De voorbije jaren had ik het geluk om mijn werkterrein te mogen uitbreiden naar andere domeinen: gezinsreportages, portretten, kinderfotografie, koppelshoots, huwelijken, bedrijfsfotografie, etc.. Veel verschillende vormen van fotografie maar telkens met dezelfde rode draad: een diep respect voor de mens voor mijn lens. We zijn allemaal zo verschillend – gelukkig maar – en verre van perfect. Perfectie bestaat niet – als we het al zouden willen – en net onze onderlinge verschillen maken het zo interessant.

Wat kan fOTOPIA je bieden?

Tijdens een fotoshoot gaan we voor echtheid en authenticiteit. Daarbij probeer ik in jouw psyche te duiken, ik wil het beste in de mens voor mij naar boven halen. Daarvoor kiezen we samen een locatie uit die bij jou past en ik zorg ervoor dat je je comfortabel voelt. Zelf ben ik een sociaal beest, ik hou ervan om nieuwe mensen te ontmoeten, van gedachten te wisselen en me te laten inspireren. Het liefst portretteer ik mensen zoals ze zijn, met hun bijzonderheden die hen uniek maken. Voor het beste resultaat word ik als portretfotograaf een beetje verliefd op de mens voor mij. Geen schrik, die verliefdheid waait ook snel over.

Dit geldt ook voor een bedrijfsshoot; aan de hand van een vragenlijst peil ik naar de waarden en wensen van uw bedrijf: welk verhaal wil u vertellen, welk soort beelden verwacht u, wat is het doel van de shoot? Uw antwoorden hierop laten mij toe de shoot zoveel mogelijk toe te spitsen op maat van uw bedrijf.

Wie gingen je voor?

Hebben wij een match? Mijn ideale klanten zijn relaxt, creatief, avontuurlijk en open-minded. Je bent een levensgenieter met het hart op de juiste plaats. Je kan jezelf relativeren en hebt  diep respect voor hun medemens. Ik wil dat jij 100% tevreden bent: niet alleen moeten de foto's die ik aflever goed zijn, ook de beleving tijdens de shoot moet helemaal snor zitten. 

Foto's

Charlotte Caluwaerts - zangeres van o.a. Rheinzand en Tundra
Juicy
portret Lefto
Leaving Living Dakota
Joris Hessels - de warmste man van Gentbrugge en omstreken

fOTOPIA in het kort

Soort fotograaf

Fotograaf

Soorten fotografie

Architectuurreportages
Bedrijfsreportages
Communieshoot
Eventfotografie
Gezinsfotografie
Groepsportretten
Interieurreportages
Kinderportretten
Natuurfotografie
Persfotografie
Portretten
Reclamefotografie
Reisreportages
Trouwreportages

Locatie

Aan huis
In de studio
Op locatie

Overige diensten

Digitale media
Fotobewerking

Onze locatie

Logo fOTOPIA

fOTOPIA

fOTOPIA


Werkhuizenstraat 6 9050 Gentbrugge
+32 486 12 24 06 Klik om te bellen