Photobooth, green screen foto-animaties en eventfotografie | Meerskat


Sacramentstraat 98 3700 Tongeren
0477 43 34 87 Klik om te bellen

Over Photobooth, green screen foto-animaties en eventfotografie | Meerskat

Met Meerskat zorgen we voor foto-animatie op (bedrijfs)evenementen. Maak kennis met onze green screen foto-animatie met live-fotograaf, onze elegante houten photobooth en Rode loper-fotografie.

1. GREEN SCREEN MET LIVE-FOTOGRAAF

Wanneer het speciaal en uniek mag zijn, dan is de green screen dé foto-animatie bij uitstek. Met de mobiele fotostudio fotograferen we de gasten voor een groen doek en plaatsen we hen in een surrealistische omgeving. Met meer dan twintig thema's en 50 losse achtergronden is er voldoende keuze.

Bij elke foto-animatie is er een live-fotograaf én begeleider aanwezig. Met de juiste accessoires wordt de foto nog sterker. Alle foto's worden instant afgeprint, afgespeeld op een televisie en kunnen optioneel via de tablet worden doorgestuurd.

2. HOUTEN PHOTOBOOTH

Maak kennis met Willy Woodbooth, onze elegante houten photobooth. Hij legt onvergetelijke herinneringen en lachende gezichten vast, is eenvoudig in gebruik en print alle foto's meteen af. Met zijn mooie houten look is hij ook een leuke eye-catcher op elk bedrijfsevent.

3. RODE LOPER-FOTOGRAFIE

Ontvang uw gasten als echt Hollywoodsterren met onze Rode Loper-fotografie. Bij ontvangst wordt iedereen gefotografeerd en tijdens het event worden deze foto's uitgeprint én in een gepersonaliseerd en branded mapje geplakt. Op het einde legt u deze aan de uitgang. Zo heeft iedere gast een uniek en gepersonaliseerd aandenken.

4. EVENTFOTOGRAFIE

Geen bedrijfsevenement zonder een sfeerfotograaf. Met onze jarenlange ervaring leggen we graag uw event van begin tot einde vast. Mooie detailshots, knappe overzichtsbeelden, lachende mensen, knappe speeches, mooie animaties, ... Combineer een sfeerfotograaf met een green screen photobooth en/of Rode loper-fotografie.

Fotobeleving op uw privéfeest of bedrijfsevent

Foto's

Photobooth

Photobooth, green screen foto-animaties en eventfotografie | Meerskat in het kort

Soort fotograaf

Fotograaf

Soorten fotografie

Bedrijfsreportages
Eventfotografie
Interieurreportages
Luchtfotografie
Portretten
Productfotografie
Reclamefotografie
Reisreportages
Sportfotografie
Trouwreportages

Locatie

Op locatie

Overige diensten

Afdrukken digitale bestanden
Digitale media
Photobooth

Certificeringen

Certificate of Excellence - Eventplanner.be

Artikelen

4 redenen voor een green screen photobooth op uw huwelijk of (bedrijfs)event

De beste manier om een leuke sfeer op uw (bedrijfs)event te creëren, is door een green screen photobooth toe te voegen. Photobooths zorgen ervoor dat mensen samen genieten als vrienden en niet als...

6 tips om het maximale uit de photobooth te halen op je huwelijk

Photoboots zijn een fantastisch idee om je huwelijksfeest op gang te brengen. Niet alleen is dit een zeer betaalbare vorm van entertainment, maar zijn er zoveel voordelen aan het huren van een photobooth...

Onze locatie

Logo Photobooth, green screen foto-animaties en eventfotografie | Meerskat

Photobooth, green screen foto-animaties en eventfotografie | Meerskat

Photobooth, green screen foto-animaties en eventfotografie | Meerskat


Sacramentstraat 98 3700 Tongeren
0477 43 34 87 Klik om te bellen