Just say "cheese"


Korte nieuwstraat 10 2960 Brecht
036360098 Klik om te bellen

Over Just say "cheese"

Waarom is Just say "cheese" de beste keuze voor jou?

Fotograaf voor het hele gezin, van piepjong tot veel minder jong. Ik ben hobby fotograaf met ervaring en passie. Mijn bedrijfje is een kleine onderneming, met prijzen voor ieders budget en vrij van BTW Samen maken we herinneringen. 

Meer over Just say "cheese":

Alle fotoshoots zijn zonder aankoop verplichting. Niet tevreden, dan kost de shoot u enkel uw tijd, pech voor mij... Bovendien koopt u bij mij steeds de digitale foto's zodat u ze kan laten bijmaken, uitvergroten en op web kan gebruiken zoveel u maar wil - dus geen onaangename verrassingen met extra kosten als opa en oma, meter en peter of eender wie graag één van de foto's wil. :) 

Wat kan Just say "cheese" je bieden?

Of we nu een fotoshoot doen van u, uw kind of uw oma... mijn bedoeling is om de persoon vast te leggen zoals hij is met foto's waarin u zichzelf, uw kind of geliefde dadelijk herkent. Foto's met een persoonlijke toets. 

Wie gingen je voor?

Eigenlijk kan iedereen, van jong tot minder jong bij me terecht voor leuke foto's. Vooral jonge gezinnen met kinderen vinden hun weg naar Just say "cheese" Susy houdt van kids en zal er dan ook alles aan doen deze een leuke ervaring te bezorgen. Met veel geduld en een kwinkslag wordt elke fotoshoot een leuke ervaring

Foto's

newborn fotoshoot

Just say "cheese" in het kort

Soort fotograaf

Fotograaf

Soorten fotografie

Babyfotografie
Communieshoot
Geboortefotografie
Gezinsfotografie
Groepsportretten
Kinderportretten
Portretten
Trouwreportages
Zwangerschapsfotografie

Locatie

Aan huis
In de studio
Op locatie

Overige diensten

Fotobewerking

Onze locatie

Just say "cheese"


Korte nieuwstraat 10 2960 Brecht
036360098 Klik om te bellen