Kat De Laet Photography


Diestsesteenweg 367 3010 Kessel-Lo

Over Kat De Laet Photography

Waarom is Kat De Laet Photography de beste keuze voor jou?

Fotografie met dat net iets meer, zo beschrijf ik mijn foto's graag. Ik hou ervan een specifieke sfeer aan mijn foto's toe te voegen om je meteen terug te brengen naar het moment dat de foto gemaakt werd. Elke foto die ik maak, bewerk ik met een liefde en zorg, maar zonder filters of presets. Ik hou ervan te kijken naar portretfotografie als kunst en hier mijn stempel op te drukken. Je zou mijn stijl kunnen omschrijven als speels maar strak.

Meer over Kat De Laet Photography:

Ik wil zonder uitzondering kwaliteit leveren, steeds op een consequent niveau. Ik streef ernaar steeds beter te worden en bij te leren. Wat de toekomst me mag brengen, is hopelijk steeds tevreden klanten en een exponentieel groeiend bedrijf.

Wat kan Kat De Laet Photography je bieden?

In onder andere mijn pakketten bied ik standaard prints aan. Deze zijn van hoogwaardige kwaliteit en niet op de standaard Belgische markt te verkrijgen. De prints hebben gallerij kwaliteit en hebben steeds een stijlvolle, strakke maar toch huiselijke omlijsting.

Wie gingen je voor?

Ik wil mijn klanten zonder uitzondering de beste service en producten aanbieden. Mijn streefdoel is van mijn fotosessies een onvergetelijke ervaring te maken. Een belangrijke pijler bij mij is transparantie, bij mij kom je niet voor verrassingen te staan. Ik sta ook klaar je te begeleiden vanaf stap 1 tot de service volledig afgerond is en zelfs erna.

Foto's

Kat De Laet Photography in het kort

Soort fotograaf

Fotograaf

Soorten fotografie

Babyfotografie
Communieshoot
Gezinsfotografie
Groepsportretten
Huisdierenfotografie
Kinderportretten
Portretten

Locatie

Aan huis
Op locatie

Overige diensten

Afdrukken digitale bestanden
Digitale media
Fotobewerking
Inlijstservice

Onze locatie

Kat De Laet Photography


Diestsesteenweg 367 3010 Kessel-Lo