Monokrohm


Diestsesteenweg 226 3000 Leuven
0496 49 75 54 Klik om te bellen

Over Monokrohm

Hey hey! Mijn naam is Tessa Delbeke en ik ben een 27-jarige fotograaf uit Kessel-Lo (Leuven), gespecialiseerd in het fotograferen van koppels en gezinnen.

Monochroom licht is licht van één enkele golflengte. Iets wat monochromatisch is, heeft één enkele (kleur)tint. De naam Monokrohm verwijst dus naar eenvoud en hoe mooi die eenvoud kan zijn. Eenvoud betekent namelijk focussen op wat écht belangrijk is.

En dat is exact wat we samen gaan doen: focussen op de belangrijke dingen in het leven. Jullie huwelijk, je zwangerschap, de geboorte van jullie kleine pruts, … ik ben supertrots dat ik dit belangrijke moment in jullie leven mag vastleggen en die herinnering kan vereeuwigen. Want fotografie, dat zijn beelden die je koestert voor de rest van je leven.

Ik hou van natuurlijk licht, unieke locaties en echte emoties. En die echte emoties, dat is niet evident. Ik vertel dan ook graag, en volledig zonder schaamte, dat ik een talent heb om anderen op hun gemak te stellen (#humblebrag). Veel mensen staan niet graag op de foto. Ze vinden zichzelf niet fotogeniek en denken dat ze voor mijn camera serieus gaan moeten ‘poseren’. Nee hoor! Ik geef je steeds iets te doen, een opdracht of een spelletje, en voor je het weet sta je te huppelen door een weide of te dansen met je partner. Extra leuk, want zo wordt de shoot zelf ook nog eens een keitoffe ervaring. En die mooie foto’s achteraf zijn dan pas écht de kers op de taart.

Laten we samen iets moois creëren waar je nog regelmatig met een brede glimlach naar terugkijkt. Welk verhaal wil jij vertellen?

Beauty in simplicity

Monokrohm in het kort

Soort fotograaf

Fotograaf

Soorten fotografie

Babyfotografie
Bedrijfsreportages
Communieshoot
Eventfotografie
Gezinsfotografie
Groepsportretten
Kinderportretten
Modefotografie
Persfotografie
Portretten
Productfotografie
Reclamefotografie
Trouwreportages
Zwangerschapsfotografie

Locatie

Aan huis
In de studio
Op locatie

Overige diensten

Afdrukken digitale bestanden
Fotobewerking
Inlijstservice

Onze locatie

Logo Monokrohm

Monokrohm

Monokrohm


Diestsesteenweg 226 3000 Leuven
0496 49 75 54 Klik om te bellen