NS sportfotografie - Webshop newborn fotografie


gitsstraat 17 8820 Torhout
0477329931 Klik om te bellen

Over NS sportfotografie - Webshop newborn fotografie

Wie ben ik, wat doen we en hoe gaan we te werk.

?Ik ben Nathalie Schollier (1971) woonachtig en geboren te Torhout. Ik werk niet meer buitenshuis en heb dus alle tijd om mijn passie verder te ontwikkelen. Zelf heb ik geen kinderen, maar ben wel trotse tante en plusmama, wat mijn passie ongelooflijk opgewekt heeft tot het fotograferen van kinderen. Dit gaf mij ook de nodige ervaring en geduld om met kinderen om te gaan tijdens hun prille kinderjaren. Het is voor mij een uitdaging om hun spontaniteit en gezichtsuitdrukkingen vast te leggen tot een mooie herinnering.

Deze gedreven passie heb ik uiteindelijk kunnen omzetten tot fotografe in bijberoep.

Opleidingen ?

De afgelopen jaren heb ik me gespecialiseerd op diverse opleidingen digitale fotografie en beeldbewerking "waaronder NIK, Adobe Photoshop CC en Adobe light room."

?

?Ervaring

Ik heb mijn eigen thuis studio waar ik al enkele jaren actief ben als kinderfotograaf. Ik stel de kinderen eerst op hun gemak en laat hen wat wennen aan de apparatuur en omgeving, pas daarna gaan we op een speelse manier aan het werk waaruit de sponstane gezichtsuitdrukkingen opstaan.

Ik ben ook gestart met sportfotografie, voornamelijk voetbal, dit vraagt een compleet andere manier van fotograferen. Daar begeef ik mij ook het liefst tussen de jongste sporters. Na het publiceren van deze foto's geefthet mij dan ook een enorme voldoening om de positieve reacties te ontvangen.

?

Hoe ga ik te werk 

U boekt een reportage bij mij en de prijzen worden duidelijk vooraf vastgelegd. Er wordt meteen na een fotoreportage betaald. Ik maak een selectie die via een online link met jullie gedeeld wordt. U maakt ook een selectie en deze beelden worden nog eens extra geretoucheerd of bijgewerkt waar nodig. Alle beelden ontvangt u dan digitaal zonder logo.

??

Drukwerk

U kan afdrukken bestellen bij mij. Dit kan variëren in diverse vormen, zoals simpele fotoafdrukken, wanddecoratie, fotoboeken, enz. Soms wordt de keuze gemaakt om met een professioneel fotolabo samen te werken voor een optimale kwaliteit, dit kan dan iets duurder zijn kwa prijs. Het is de bedoeling dat de afdrukken perfect zijn en duurzame producten worden gebruikt.

??

Beeldontwerpen

Ontwerpen voor diverse doeleinden kunnen op aanvraag gemaakt worden, zoals uitnodigingen, bedankingskaartjes, muurcollages, etc. Deze ontwerp ik volledig zelf nadat ik weet wat jullie wensen zijn. Ik zal jullie tijdens het ontwerpen af en toe wat toesturen om te zien of mijn ideeën tot het gewenste eindresultaat leiden.

??

Newborn shop

Bent u zelf professioneel fotograaf of gewoon gepassioneerd om uw newborn baby op een exclusieve manier te fotograferen? Neem dan zeker een kijkje bij onze rubriek newborn shop en misschien vindt u waar u al lang naar op zoek bent.

Wij vullen de rubriek regelmatig aan. Kom ons dus op regelmatige basis bezoeken om te kijken wat we aangevuld hebben. De voorraad staat vermeld bij elk artikel. U kan ook artikels reserveren, dan vragen we wel een klein voorschot. 

Opsturen van artikelen gebuurd met B-post Secure, dit aan een tarief van € 9,90 tot 2kg    (levertijd 1 a 2 werkdagen) 

?

Prijs

De prijs wordt besproken na uw aanvraag en u ontvangt een prijsofferte die geldig is tot 1 maand na dagdatum.

?

Auteursrechten 

Omwille van auteursrecht is het niet toegelaten om de foto’s na aflevering zelf te gaan bewerken of om filters toe te passen. Knippen aan de foto’s mag uiteraard wel. Indien er aanpassingen moeten gebeuren kan u mij hiervoor altijd contacteren mits een kleine vergoeding uiteraard.

Al mijn eigen fotowerk kan gebruikt worden op mijn eigen website of online publiciteit. Indien u dit niet wenst dient u dit vooraf te vermelden. Bij sportreportages mag u mij contacteren als u op een foto staat die online staat en u hiermee niet akkoord bent. Deze wordt dan onmiddellijk verwijderd.

Ik hoop dat jullie een antwoord vinden op al jullie vragen en misschien tot binnenkort.

Heeft u nog vragen, aarzel dan niet om mij te contacteren.


Vriendelijke groeten,


Nathalie Schollier

NS sportfotografie - Webshop newborn fotografie in het kort

Soorten fotografie

Sportfotografie

Locatie

Op locatie

Overige diensten

Afdrukken digitale bestanden
Fotobewerking

Onze locatie

NS sportfotografie - Webshop newborn fotografie


gitsstraat 17 8820 Torhout
0477329931 Klik om te bellen