Op Mijn Talloor


Astenemolenstraat 3 9800 Astene
0470221599 Klik om te bellen

Over Op Mijn Talloor

Waarom is Op Mijn Talloor de beste keuze voor jou?

Food fotografie - food styling - chef's portretten: Je zaak ziet er fantastisch uit . Je eten is om duimen en vingers van af te likken. Helaas straal je dat niet uit via de foto’s die je gebruikt. Je koos op alle vlakken voor kwaliteit en gezelligheid. Maar in je online vitrine (op Facebook, Instagram, TripAdvisor of Google), komt dat niet terug. Nochtans zijn de mensen die naar jouw online vitrine kijken, je toekomstige klanten. Net die laat je in de kou staan. Professionele foto’s stralen kwaliteit uit. De kwaliteit die jouw zaak en jouw gerechten verdienen. Een krachtig, authentiek beeld zegt meer dan duizend woorden. Wij creëren de beelden die jij en jouw zaak verdienen. Beelden die kwaliteit en authenticiteit uitstralen. Beelden van jouw zaak, je gerechten en jezelf.

Meer over Op Mijn Talloor:

Wij zijn Elisa & Davy en net zoals jou hebben we een passie voor lekker eten. Laten we elkaar versterken. ???? Elisa werd al van jongs af aan ondergedompeld in de culinaire wereld. Hoe kon het ook anders… haar ouders startten meer dan 30 jaar geleden het alombekende Ristorante Firenze in Gent op. Haar passie voor eten wordt gecombineerd met Davy’s passie voor fotografie en marketing. Met Op Mijn Talloor vallen alle puzzelstukjes in mekaar. Na reeds de match op persoonlijk vlak gevonden te hebben, als man en vrouw, slaat nu ook de professionele vonk over.

Wat kan Op Mijn Talloor je bieden?

Food fotografie ???? Professionele foto’s stralen kwaliteit uit. Ze tonen je gerechten zoals ze er écht uitzien. Heerlijk kwalitatief. Food styling ? De kracht van een foto zit’m in de details. We laten jouw gerechten stralen dankzij een passende setting. Influencer marketing ???? Toon jouw onderneming aan de buitenwereld door samenwerkingen met bekende personen.

Wie gingen je voor?

Geste Limoncello: Dikke aanrader! Bij Geste Limoncello waren we heel blij met de product shots voor onze website. Indien je een restaurant, gerecht of ander product in de kijker wilt zetten, dan kan ik Op Mijn Talloor alleen maar aanbevelen. Professionele websites zijn dezer tijd een echte must -have geworden, en zonder kwalitatieve shoot is het moeilijker en moeilijker om eruit te springen. Zeker doen! Bistro Mareine: Vanaf de eerste kennismaking tot de laatste foto een super goed gevoel gehad bij op mijn taloor. Blij dat we voor op mijn taloor gekozen hebben. Super communicatie, super foto’s, en super samenwerking! een aanrader voor iedereen! Restaurant Firenze: Zeer tevreden over onze samenwerking. Zeer professionele foto's. Prachtig resultaat!

Op Mijn Talloor in het kort

Soort fotograaf

Fotograaf

Soorten fotografie

Bedrijfsreportages
Foodfotografie
Persfotografie
Portretten
Productfotografie
Reclamefotografie

Locatie

Aan huis
In de studio
Op locatie

Overige diensten

Digitale media
Fotobewerking
Videoreportages
Vormgeving
Webdesign

Onze locatie

Op Mijn Talloor


Astenemolenstraat 3 9800 Astene
0470221599 Klik om te bellen