Photo Sammy Sanders


Gentsesteenweg 67a 8500 Kortrijk
0499839280 Klik om te bellen

Over Photo Sammy Sanders

Waarom is Photo Sammy Sanders de beste keuze voor jou?

Photo Sammy Sanders differentieert zich door het contact met de klant. Ik pas mij aan elke situatie aan en zorg dat iedereen zich op zijn gemak voelt. Ik luister naar de wensen en ga voor elk detail. Ik voer hoofdzakelijk opdrachten uit in België en Nederland, maar deed ook al shoots in Engeland en Spanje.

Meer over Photo Sammy Sanders:

Ik ben een fotograaf uit Kortrijk en reeds actief sinds 2012. Ik werk voornamelijk in opdracht van bedrijven: interieur, vastgoed, actiefoto's, evenementen. Daarnaast fotografeer ik ook bruiloften en maak ik kwaliteitsvolle albums. Mensen keren terug naar mij door mijn spontaniteit en professionaliteit. Mijn prijzen zijn marktconform.

Wat kan Photo Sammy Sanders je bieden?

Wij sturen het afgesproken aantal foto's volledig bewerkt digitaal door. In geval van een huwelijksreportage krijg je een gepersonaliseerde USB-stick en kan je optioneel kiezen voor een kwaliteitsvolle album.

Wie gingen je voor?

Mijn klanten zijn bedrijven die foto's nodig hebben van referenties, ik denk hier bijvoorbeeld aan interieurmerken of producten in de bouwsector. Ik neem ook actiefoto's van het personeel om de bedrijven hun klanten te laten meekijken van het reilen en zeilen achter de schermen.

Foto's

Huwelijksfotografie

Photo Sammy Sanders in het kort

Soort fotograaf

Fotograaf

Soorten fotografie

Architectuurreportages
Bedrijfsreportages
Eventfotografie
Industriële fotografie
Interieurreportages
Modefotografie
Reisreportages
Sportfotografie
Trouwreportages

Locatie

Op locatie

Overige diensten

Fotobewerking

Onze locatie

Photo Sammy Sanders


Gentsesteenweg 67a 8500 Kortrijk
0499839280 Klik om te bellen