Portrait Concept - Photograhy by Claudia Hendzel


Mie Broosplein 12 2200 Herentals
0495 77 28 66 Klik om te bellen

Over Portrait Concept - Photograhy by Claudia Hendzel

Ik ben een portretfotograaf in Herentals gespecialiseerd in fine-art portretfotografie, kinder- en dierenfotografie.

Ik hou van buitensessies in de natuur. Ik heb een grote passie voor het maken van kunst en herinneringen in de vorm van foto's, digitale edits, zelfgemaakte kaarten en prenten. Een sessie met mij eindigt niet enkel in een prachtige online galerij maar ik streef vooral ernaar om mijn modellen van het begin tot eind een geweldige ervaring te bezorgen. Ik ben humoristisch, geduldig en zeer creatief.

Het is voor mij als kunstzinnig fotograaf heel belangrijk om alles heel persoonlijk in te vullen en ervoor te zorgen dat mijn cliënt zich over niets zorgen hoeft te maken en dat hij meteen verliefd wordt op de foto's. Mijn doel is altijd om mijn modellen veel rust en zelfvertrouwen te geven.

Kinderfotografie

Het blijft een leuke uitdaging om kinderen vast te leggen in hun eigen manier van zijn. Geen geposeerde ‘cheese-lachjes’ of stil moeten zitten; er mag gespeeld, gerend en gedold worden! Niets moet en alles mag, voor mij is het heel belangrijk dat kinderen op het moment van de fotoshoot plezier hebben. Dat stralen ze dan ook uit in de foto’s. Ik kies ook graag om one-to-one kindersessies in de natuur of studio te houden zodat het verassingseffect nog groter is voor de ouders. 

Fineart / kunstfotografie - Fotografie waarover nagedacht is!

Het maakt niet uit hoe je eruit ziet! Dit type fotografie kan bijna in elke categorie worden gedaan: jong, oud, dik en dun.. Ik heb steeds een idee in mijn hoofd klaar om iets heel bijzonder te maken. Als je zelf een idee hebt, laat het mij zeker weten. Ik zal van tevoren brainstormen en verschillende ideeën op papier schrijven. Er wordt uiteindelijk een statement neergezet en jij gaat met unieke beelden naar huis. 

Alle andere sessies zijn steeds mogelijk: van huwelijksreportages tot productfotografie. 

Foto's

Edgard Mathieu Hubert "Carry" Goossens

Portrait Concept - Photograhy by Claudia Hendzel in het kort

Soort fotograaf

Fotograaf

Soorten fotografie

Groepsportretten
Kinderportretten
Modefotografie
Portretten

Locatie

In de studio
Op locatie

Overige diensten

Fotobewerking
Vormgeving

Onze locatie

Portrait Concept - Photograhy by Claudia Hendzel


Mie Broosplein 12 2200 Herentals
0495 77 28 66 Klik om te bellen