Portretfotografie Brugge


't Groeneveld 41 8200 Sint-Michiels Brugge
0492 74 37 44 Klik om te bellen

Over Portretfotografie Brugge

Uw portretfotograaf voor alle soorten shoots : van bolle buik, communie & lentefeest, studioshoot, boudoir tot een fotosessie in het romantische "Bruges by night"

Meer over Portretfotografie Brugge:

Niet enkel fotografie is onze passie. We houden er ook enorm van om mensen zich goed te laten voelen. Een leuke fotoshoot die een reeks aan prachtige portretten oplevert, draagt hier zeker aan bij.

Wat kan Portretfotografie Brugge je bieden?

Portretten zoals jij ze wil : in het schilderachtige "Buges by Night", in de studio of op een andere locatie ? contacteer ons voor meer info.

Wie gingen je voor?

Was een aangename ervaring. Genoten van de fotoshoot. De fotograaf zorgt ervoor dat je je zelfzeker voelt. Zeker aan te raden ! Rani Depla.


Vincent stelt zich zeer professioneel op. Hij bezorgt snel de foto’s. Top om mee samen te werken. Camille Meuleman


Het was leuk samenwerken met Vincent. Mijn tienerdochter vond het een leuke ervaring en ik leerde enkele verborgen parels kennen in Brugge.
Een aanrader. Ilse Vandewiele, mama van Claris

Zeer correcte en betrouwbare samenwerking. De fotograaf neemt zijn tijd en bezorgt de foto’s nadien snel. Zeer leuk om meteen het resultaat te zien. Zeker voor herhaling vatbaar! Carmen Tomme 

Nog eens bedankt voor de leuke en aangename fotoshoot. We waren allebei heel aangenaam verrast en onder de indruk. We hadden geen flauw idee wat er ons te wachten stond. Maar bij het naar buitengaan kwamen de woorden “vet cool” ” toffe gasten” en “ik zweet ervan” uit de mond van Amélie. Betere complimenten kan je van een tiener niet verwachten; Johan Van Wonterghem, oom van Amélie.

Wij zijn alvast super tevreden van de fotoshoot, de super fotograaf en de fantastische foto’s die we super snel ontvangen hebben ! Dikke merci voor de eerste maar zeker niet enigste samenwerking. Nathalie Decraene.

Hartelijk dank om de foto’s door te sturen, dan nog in hoge en lage resolutie. In kleur ook want dat hadden we nog niet. Ik heb je site en je werk even bekeken. Héél mooi en zeer frisse, duidelijke website. Succes nog. Marian Debaillie

Foto's

Portret aan de Rozenhoedkaai in Brugge

Portretfotografie Brugge in het kort

Soort fotograaf

Fotograaf

Soorten fotografie

Communieshoot
Eventfotografie
Glamourfotografie
Groepsportretten
Huisdierenfotografie
Kinderportretten
Landschapsfoto’s
Modefotografie
Portretten
Sportfotografie

Locatie

In de studio
Op locatie

Overige diensten

Afdrukken digitale bestanden
Fotobewerking
Inlijstservice

Onze locatie

Logo Portretfotografie Brugge

Portretfotografie Brugge

Portretfotografie Brugge


't Groeneveld 41 8200 Sint-Michiels Brugge
0492 74 37 44 Klik om te bellen