Savante


Neerstraat 25 2230 Herselt
0479309777 Klik om te bellen

Over Savante

Waarom is Savante de beste keuze voor u?

“Ik wil de mooiste foto van je maken die je ooit van jezelf zag!” Ik ben Hilde Peetermans, portretfotografe en in mijn studio wil ik het mooiste portret van je maken dat je ooit zag. Ik weet hoe schoonheid eruit ziet en hoe ik het in beeld moet brengen, zodat jij en je familie een leven lang kunnen genieten van de portretten die jarenlang aan je muur hangen. Portretfotografie is zo veranderd tegenwoordig! Het is meer magazinestijl geworden dan de oude manier van portretfotografie. Nu is het meer een volledige VIP-ervaring in magazinestijl, heel modern met make-up en hairstyling, aangepaste kledij, een professionele nabewerking,… Absoluut geweldig… Helemaal zoals je zelf wil gefotografeerd worden. Ik nodig je uit voor een persoonlijke fotosessie met mij Ik zou het geweldig vinden om je te fotograferen! Voor een afspraak voor foto’s voor het leven: 0479-309 777 of hilde@savante.be

Meer over Savante:

Sinds ik meer dan 10 jaar geleden begon met mijn fotostudio als portretfotograaf, ben ik meer en meer gaan beseffen dat er één woord is dat steeds bij me opkomt: “Gelukkig”. Dat is het. Gelukkig. Gelukkig is zoveel meer dan een bijwoord of zomaar een woord. Voor mij is het een filosofie en een manier van leven. Het is een authentieke expressie van wie ik ben en waar ik in geloof. Wat is “Gelukkig”? Gelukkig laat je even stilstaan bij het moment. Het laat je een glimlach opmerken. Het vult je hart en dekt je toe met hoop, dankbaarheid en vreugde. Het zorgt ervoor dat je verwonderd geraakt en het mooie ziet in de kleinste en meest dagdagelijkse dingen. Voor mij is mijn fotostudio een Gelukkige kleine plaats waar ik mijn aanstekelijke passie kwijt kan, waar ik hard werk en waar ik deel uitmaak van grootse dingen. In mijn fotostudio en lab word ik constant herinnerd aan de allerfijnste dingen in het leven: zwangere ouders, pril leven, mollige baby’s, vroegrijpe kinderen, tieners die gelanceerd worden voor het volwassen leven, familiebanden,… Ik word uitgenodigd in het familieleven en kan mee genieten van een deel van hun meest intieme en persoonlijke momenten. Ik werk op een mooie plaats en in een geweldige tijd, waar er veel wordt gelachen en waar het plezier en de liefde van de muren druipt, de hele dag door. Het is geweldig. Mijn studio herinnert me er telkens weer aan hoe goed het leven is. Het is een plaats die me dankbaar maakt! Savante is een gelukkige fotostudio. Ik creëer en vang gelukkige familiemomenten. Ik hang “gelukkig” op de muren en op de muren van mijn klanten. Dat is mijn persoonlijkheid. Mijn missie is om “Gelukkig” te zijn, te inspireren, te vangen en te verspreiden.

Wat kan Savante u bieden?

JOUW BELEVENIS Ik ben niet gewoon een fotograaf! Ik ben kindervriend, kunstenaar, psycholoog, giechelexpert, stylist, interieurdesignconsulent, kaart- en boekontwerper, babyfluisteraar, schoonheidszoeker, inkaderspecialist, partyplanner en goede vriend. Elke dag leer ik bij, groei ik en maak ik mijn foto’s perfecter. Elke dag deel ik technieken, creatieve ervaringen, ideeën en feedback om grenzen te verleggen en zo kan ik je het beste bieden voor je portretten. Ik streef naar portretfoto’s die je trots toont en die generaties meegaat. En dat terwijl ik er van geniet! De beleving Ik wil dat je tijd hier in mijn fotostudio fantastisch is! Dit mag je verwachten als je bij mij een fotoshoot boekt: Een kennismakingsgesprek: dit is de perfecte gelegenheid om in mijn studio te komen kijken, me te ontmoeten en je kledingkeuze te bespreken. Deze consultatie is optioneel, maar het geeft ons wel de tijd om mekaar te leren kennen. De fotoshoot: De dagen van oncomfortabele kleding, stijve poses en het “say cheese!”-cliché zijn reeds lang vervlogen. Je fotoshoot duurt ongeveer een uur en zal geweldig zijn voor iedereen die ermee te maken heeft, inclusief relaxatie voor de ouders en eindeloos gegiechel en energiek entertainment voor de kids. Wanneer je kind zich amuseert, komen de eigenschappen die je het meest liefhebt naar voren in elke foto. Verder maken we foto’s met verschillende achtergronden, attributen en outfits. De bestelsessie: zo’n twee weken na het maken van je fotoshoot, ontmoeten we elkaar weer in de fotostudio om de foto’s te bekijken op groot scherm. Dit is het moment waar iedereen naar uitkijkt! We helpen je om je favoriete foto’s te selecteren en adviseren je op welke mooie manier je ze tot hun recht kan doen komen in je huis. Dit alles terwijl we je verwennen met een frisdrankje, koffie of een glaasje wijn.

Wie gingen u voor?

Ik ken dat… Je familie is ALLES voor jou. Je kinderen zijn de reden waarom je zo hard werkt. Hun schoonheid, humor en de mensen die ze langzaamaan worden, verbazen je constant. Dit wil je vereeuwigen op een tijdloze manier, want je weet hoe snel ze groot zijn en hoe snel je zelf verandert. Je moet op zoveel plaatsen zijn en je moet met zoveel mensen afspreken, je kan en mag geen tijd verliezen en je wilt niets minder dan KWALITEITsproducten en SERVICE. Je huis is je toevluchtsoord – en er is niets beter dan een familiekunstwerk in je interieur te integreren. Dit is niet gewoon een job voor mij, het is een manier van leven. Je ziet dat je kinderen een deugniet zijn – ik zie de verrukkelijke energie die ze uitstralen, essentieel voor geweldige foto’s. Toegegeven – om dat perfecte moment te vangen is er enkel een druk op de knop nodig, maar wees gerust, die klik is voorafgegaan door jaren van ervaring en hard werken. Voor elke minuut die ik met jou bezig ben, ben ik er honderd meer bezig achter de schermen, om je foto’s en hele ervaring uitzonderlijk te maken. Ik wil dat je van je foto’s evenveel houdt als dat ik ervan genoten heb om ze te maken. Ik doe er alles aan om je de beste, plezantste beleving te bieden die je ooit had bij een fotograaf.

Savante in het kort

Soort fotograaf

Fotograaf

Soorten fotografie

Communieshoot
Glamourfotografie
Groepsportretten
Kinderportretten
Pasfoto’s
Portretten

Locatie

In de studio
Op locatie

Overige diensten

Digitale media
Fotobewerking
Vormgeving

Onze locatie

Savante


Neerstraat 25 2230 Herselt
0479309777 Klik om te bellen