Soetkin's Photography


Stierstraat 25 2500 Lier

Over Soetkin's Photography

Hey daar! Bij Soetkin's Photography ben je aan het juiste adres voor kwalitatieve, moderne foto's die genomen worden in een ontspannen sfeer!

Ben je nu groot of klein, dik of dun, jong of oud? Ben je misschien net als ik autistisch? Of zit je in een rolstoel? Aarzel niet om me een seintje te geven als je graag eens een photoshoot wilt doen! We maken er samen een fijne belevenis van voor jou, je kind en/of partner.

Moet je een beperking hebben om mijn als fotograaf in te schakelen? Helemaal niet! Ik vermeld mijn inclusiviteit voornamelijk om aan te geven dat werkelijk iedereen hier welkom is, dus ook gezinnen met kinderen die misschien wel snel overprikkeld zijn of die niet zo graag lachen, of net erg druk zijn. Een fotoshoot is meer dan enkel foto's maken bij mij, het gaat ook om plezier en ontspanning!

Als je voor mijn lens staat, hoef je je helemaal niet onzeker te voelen. Ik ben er vast van overtuigd dat jij prachtig op papier 'plakt'!

Verder doe ik ook huwelijken, doopfeesten en andere evenementen.

Aarzel niet om me te contacteren! Mijn prijzen vind je terug op m'n website. Ook mijn online portfolio kan je daar bekijken!

Tot gauw!

Dé inclusieve fotograaf uit Lier en omstreken

Foto's

Soetkin's Photography in het kort

Soorten fotografie

Babyfotografie
Communieshoot
Eventfotografie
Gezinsfotografie
Groepsportretten
Kinderportretten
Portretten
Reclamefotografie
Trouwreportages
Zwangerschapsfotografie

Locatie

Aan huis
Op locatie

Overige diensten

Fotobewerking

Onze locatie

Logo Soetkin's Photography

Soetkin's Photography

Soetkin's Photography


Stierstraat 25 2500 Lier