Sophie Peelman Fotografie


Priester Poppenstraat 51 9220 Moerzeke

Over Sophie Peelman Fotografie

Waarom is Sophie Peelman Fotografie de beste keuze voor jou?

Sophie Peelman, fotografe in regio Dendermonde die er voor kiest oprechte, warme, spontane momenten vol emoties te vangen in beelden. Wat me drijft, is het vastleggen van iets dat jou, mij, mensen rond mij ontglipt doorheen de tijd. Kleine gezinnen, nieuwe gezinnen, grote gezinnen, gezinnen met pasgeboren baby, gezinsfeestjes klein of groot. Zijn jullie opzoek naar een fotograaf die jullie afbeeld op jullie authentieke eigenwijze zelve? Dan ben je bij mij aan het juiste adres

Baby fotografie
Waarom baby's fotograferen in hun eigen leefomgeving bij de mensen die het meest van de baby houden? Omdat het dat tikkeltje karaktervoller is. Na een gesprek en tijdens het fotograferen ga ik op zoek naar wat jullie uniek maakt. Dit is op zoveel manieren te herkennen. 
Sla zelf maar eens een fotoboek van vroeger open. Doet alles op de foto je nostalgisch terugblikken naar een vervlogen tijd? Ruik je nog mama's of papa's heerlijke kookpot? Herken je nog het behang aan de muren? Wil je jezelf nog één maal zo geborgen voelen in je moeders armen? 
Het is mijn job om jullie verhaal zo authentiek mogelijk te vertellen in een aantal foto’s die jullie kunnen koesteren voor het leven.

Gezinsfotografie
Wil jij graag je gezin en jezelf afgebeeld zien zoals ze werkelijk zijn? The good, the bad and the ugly? Zowel de lach als de traan? 
Op een foto journalistieke manier documenteer ik dit. Je bent wie je bent en hoeft daar niets meer of minder voor te doen. Jullie beleven een dag zoals jullie deze altijd beleven.
'Hold on to the little things in life, for one day you'll look back and realize it where the big things.'

Communieshoots
Naast gezinnen maak ik ook tijd voor communieshoots. Dit met dezelfde filosofie in mijn achterhoofd. 
Je kids zijn wie ze zijn en dat is meer dan genoeg. De ene is een flapuit de ander eerder verlegen.
Hierbij zoeken we een locatie die past bij je kind. Foto's

Terwijl papa druk bezig is de maïs velden te bewerken is mama op bezoek met kleine Sverre.

Sophie Peelman Fotografie in het kort

Soort fotograaf

Fotograaf

Soorten fotografie

Babyfotografie
Communieshoot
Eventfotografie
Gezinsfotografie
Persfotografie

Locatie

Op locatie

Onze locatie

Sophie Peelman Fotografie


Priester Poppenstraat 51 9220 Moerzeke