Tom De Schrijver


Vlasgaardstraat 60 9000 Gent
0493 52 55 98 Klik om te bellen

Over Tom De Schrijver

Als fotograaf focus ik mezelf vooral op portretfotografie en streetphotography. Ik heb altijd al de fascinatie gehad om emotie over te brengen d.m.v. fotografie. Ik vind het belangrijk dat een foto er niet enkel mooi uitziet, het moet ook een gevoel overbrengen naar de kijker toe. Dit probeer ik te doen door het shootingsproces voor het model zo aangenaam mogelijk te houden en achteraf tijdens de bewerking een gevoel te creëren dat op het moment van de shoot aanwezig was. Ik hou van het melancholische en dromerige in mijn foto's en denk dat dit ook mijn sterktes zijn. Daarnaast is de keuze van de juiste setting ook zeer belangrijk, iets waar ik veel aandacht aan besteed.

Ik ben nu ongeveer 2 jaar bezig met fotografie en heb vooral shoots gedaan met vrienden. Dit probeer ik nu wat te weerleggen naar een hoger niveau waar ik een breder publiek wil aanspreken.

Naast portertfotografie ben ik ook zeer gepassioneerd over streetphotography. Het vastleggen van het dagdagelijkse leven door gebruik te maken van interessante karakters en omgevingingen is iets waar ik vooral voor mezelf rust en ontspanning in kan vinden. De beelden die ik hiermee maak zijn beschikbaar als prints om te gebruiken als wanddecoratie.

Tot slot ben ik zeer divers en luister ik aandachtig naar de noden en wensen van de klant. Je kan m.a.w. ook terrecht bij mij voor eventshoots, productshoots, etc. Ik ben zeer leergierig en sta steeds open voor nieuwe uitdagingen.

Groetjes, Tom ;)

Foto's

Kato C.

Tom De Schrijver in het kort

Soorten fotografie

Architectuurreportages
Babyfotografie
Eventfotografie
Gezinsfotografie
Groepsportretten
Interieurreportages
Portretten
Productfotografie
Trouwreportages
Zwangerschapsfotografie

Locatie

Aan huis
Op locatie

Overige diensten

Fotobewerking

Team

Onze locatie

Tom De Schrijver


Vlasgaardstraat 60 9000 Gent
0493 52 55 98 Klik om te bellen