Yannig Van de Wouwer Fotografie


Overwinningstraat 32 2850 Boom
0032478235613 Klik om te bellen

Over Yannig Van de Wouwer Fotografie

Waarom is Yannig Van de Wouwer Fotografie de beste keuze voor jou?

Fotoreportages op maat, met nadruk op service en kwaliteit.

Waarom voor Yannig Van de Wouwer Fotografie kiezen?

 • Omwille van de doorgedreven voorbereiding. Bijvoorbeeld het prospecteren van locaties. Een goede voorbereiding biedt gemoedsrust.
 • Ervaring. Sinds 2006 voerde ik reeds honderden professionele foto-opdrachten uit.
 • Flexibiliteit. Ik ben op heel veel voorbereid, en pas mij snel aan in geval van onvoorziene omstandigheden.
 • Discretie. Ik probeer niet te hard op te vallen.
 • Kwaliteit. Ik ben een perfectionist, qua compositie, scherpte, belichting, nabewerking, enzovoort.
 • Mijn aanpak is professioneel maar niet te formeel. Ik ben vlot in de omgang en steeds aanspreekbaar.
 • Stiptheid. „Te laat komen bestaat niet, enkel te laat vertrekken.”
 • Betrouwbaarheid. Op mij kan je rekenen.

Meer over Yannig Van de Wouwer Fotografie:

Mijn verhaal begint in 2003 met hoogtevrees, daar wou ik heel graag vanaf. De beste manier om daar in te slagen leek mij de confrontatie met hoogtes op te zoeken. Dit wou ik graag vastleggen op foto. Aangezien er betere momenten zijn om te experimenteren met fotografie dan hangende aan een koord op 90m hoogte, ging ik mij op voorhand verdiepen in fotografie. Zo is de bal aan het rollen gegaan.

Mijn fototoestel nam ik overal mee naartoe. Natuurlijk op vakantie, maar ook als ik ging wandelen, op feestjes, enzovoort.

Fotografie werd al snel mijn passie, en uiteindelijk mijn beroep. Mijn eerste betaalde foto-opdrachten dateren alweer van 2008. In 2018 werd fotografie mijn hoofdberoep.

Wat kan Yannig Van de Wouwer Fotografie je bieden?

Door jarenlang mijn fototoestellen overal mee naartoe te nemen, schrikt geen enkele foto-opdracht mij af. Toch zijn er enkele specialisaties boven water komen drijven:

 • Huwelijken. Een moeilijke discipline waarbij je geen enkel moment mag missen, in alle omstandigheden moet kunnen fotograferen, met iedereen door de deur moet kunnen, en liefst met een glimlach op je gezicht. Geen probleem :)
 • Business to business. Organiseert u een onvergetelijk evenement? Wilt u een persoonlijker contact aanbieden aan uw klanten? Of bent u buitengewoon trots op uw firma? Ik sta ter beschikking, mijn kantooruren lopen 24/7 door.
 • Beschikbaar licht. Ook wanneer het donker wordt gebeuren er mooie dingen. Dankzij aangepast materiaal houdt dat mij niet tegen om haarscherpe en sfeervolle beelden te maken.
 • Allerlei. Naast bovenstaande specialiteiten heb ik door de jaren heen ervaring opgebouwd in vele markten. Onder andere: product fotografie, casting foto's, workshops, portretten, familiefoto's, foto's van en met huisdieren, enzovoort.

Wie gingen je voor?

Enkele quotes van klanten, over huwelijken:

 • "Al van bij de eerste kennismaking namen Yannig en Tine uitgebreid de tijd om ons als koppel te leren kennen, waardoor we ons meteen goed voelden bij hen!" - Maxim L.
 • "Tijdens de shoot werd aan alles gedacht; een licht dekentje voor de bruid en een donker dekentje voor de bruidegom (want op de grond zitten was duidelijk geen optie), allerhande accessoires (zelfs voor ons dochtertje dat mee op de foto ging), en een paraplu voor een eventuele regenbui. Yannig en Tine zijn steeds hartelijk, warm en voorbereid op alles! Topduo!" - Katrien V.
 • "Yannig en Tine waren enorm goed voorbereid. Ze stelden me echt op m'n gemak! Ze brachten rust in deze dag en zijn super aangenaam in omgang! Heel professioneel!" - Varinia M.
 • "De previews de dag na de trouw waren super, zo konden we blijven nagenieten!" - Maxim L.
 • "We moesten ons geen seconde zorgen maken om iets." - Jeroen D.
 • "Yannig en Tine zorgen en denken aan alles (parasol, water voor tijdens de shoot, doek voor het beschermen van het kleed,....). Wij hebben een zorgeloze dag en fotoshoot gehad." - Gunther M.
 • "Op de dag zelf was Yannig onopvallend aanwezig om alle mooie momenten vast te leggen waardoor iedereen zich erg op zijn gemak voelde!" - Maxim L.

Over een shoot met vriendinnen:

 • "Op zoek naar een originele verjaardagscadeau? Dan is een fotoshoot van Yannig een absolute GO! We hebben ontzettend veel plezier gehad die dag. Yannig zorgde tijdens onze shoot voor een super leuke sfeer en kon tegelijk zijn professionaliteit behouden. Hoedje af!" - Els A.

Over familiefoto's:

 • "Enorm proactief! Yannig zocht naar meerdere geschikte locaties en bood ons daarna de mogelijkheden aan. Door zijn vlotte aanpak en subtiele sturing kregen we niet het gevoel te moeten poseren. Ik haat poseren! Het resulteerde in mooie, sfeervolle en natuurlijke foto's." - Peter D.

Over een zwangerschapsreportage:

 • "Yannig en Tine weten je helemaal op je gemak te stellen met een héél mooi resultaat tot gevolg! Leuke ideeën en een mooie locatie zorgden ervoor dat wij een fantastische shoot hebben mogen ervaren!" - Dorien B.

Foto's

Huwelijksshoot met Liselot & Pieter

Yannig Van de Wouwer Fotografie in het kort

Soort fotograaf

Fotograaf

Soorten fotografie

Bedrijfsreportages
Beschikbaar licht
Eventfotografie
Gezinsfotografie
Groepsportretten
Huisdierenfotografie
Portretten
Productfotografie
Trouwreportages

Locatie

Op locatie
Studio op locatie (mobiel)

Overige diensten

Fotobewerking

Onze locatie

Logo Yannig Van de Wouwer Fotografie

Yannig Van de Wouwer Fotografie

Yannig Van de Wouwer Fotografie


Overwinningstraat 32 2850 Boom
0032478235613 Klik om te bellen