yThoen Fotografie


Gebroeders Van Raemdonckstraat 49 9140 Temse
0475343273 Klik om te bellen

Over yThoen Fotografie

Waarom is yThoen Fotografie de beste keuze voor jou?

"Where the rubber meets the road." Als fotograaf zoek ik naar de juiste emoties tijdens huwelijken, evenementen, portretten, enz. Spontane foto's zijn mijn doel. Van op afstand observeer en documenteer ik de sfeer en probeer ik geluk, ontroering, liefde en algemeen amusement mooi in beeld te brengen. Eerlijke fotografie voor een eerlijke prijs!

Meer over yThoen Fotografie:

yThoen Fotografie werd opgericht door fotograaf Yoon Thoen uit Temse. Mijn doel is om mijn klanten onvergetelijke en blijvende herinneringen te bezorgen. Bovendien is het erg belangrijk dat mijn klanten me doorheen de dag zorgeloos kunnen "vergeten".

Wat kan yThoen Fotografie je bieden?

Foto's worden steeds gemaakt met professioneel materiaal! De nabewerking van iedere gelukte foto wordt ook individueel en professioneel gedaan. Uiterst snelle digitale aanlevering!

Wie gingen je voor?

Mijn klanten situeren zich voornamelijk in Oost-Vlaanderen. Jong of oud, particulier of zelfstandig, ik kan werken met iedereen. Voor mij is het absoluut noodzakelijk dat de klant niet alleen tevreden is over het eindresultaat, maar ook over het algemeen contact met mij. Service gaat boven alles! Niets is te veel! Mijn klanten kunnen mijn eerlijkheid, menselijkheid, vriendelijkheid en bescheidenheid erg waarderen. Bovendien zijn ze stuk voor stuk tevreden over de uiterst snelle aanlevering van reportages!

yThoen Fotografie in het kort

Soort fotograaf

Fotograaf

Soorten fotografie

Communieshoot
Eventfotografie
Huisdierenfotografie
Interieurreportages
Kinderportretten
Landschapsfoto’s
Portretten
Trouwreportages

Locatie

Op locatie

Overige diensten

Afdrukken digitale bestanden
Digitale media
Fotobewerking
Videoreportages

Onze locatie

yThoen Fotografie


Gebroeders Van Raemdonckstraat 49 9140 Temse
0475343273 Klik om te bellen